top of page

Onze literaire droom

 

Als Surinaamse uitgever zien wij een immense potentie in de diversiteit van onze samenleving. De verschillende culturen, gewoontes, mensen en natuur vormen een uniek geheel, dat op verschillende manieren en door verschillende mensen wordt vastgelegd.

 

Wij dragen bij aan dit proces door professionele productie en distributie van Surinaamse kinderboeken. We letten op kwaliteit, spelen flexibel in op economische uitdagingen en bieden een betrouwbaar alternatief aan talentvolle en gepassioneerde schrijvers.

Samen met ons netwerk aan schrijvers, editors, illustrators, drukkers en boekhandelaren willen wij Surinaamse kinderboeken een gewaardeerde plek geven in deze globaliserende wereld. Jong en oud moet kunnen genieten van Surinaamse legendes, verteld door rasechte Srananman of Srananuma.

Missie

PubSeS bouwt aan een steeds groeiende collectie kinderboeken van hoge kwaliteit, met een unieke Surinaamse uitstraling, die zowel lokaal als internationaal verkrijgbaar is. Door het stimuleren van leesgedrag draagt PubSeS ook bij aan de educatieve ontwikkeling van de jeugd. 

Meer over onze 

 e-boekjes

bottom of page