top of page

Activiteiten voor jong en oud

Scholenboekenactie van PubSeS 

Tijdens de scholenboekenactie worden via verschillende scholen boeken aan de Surinaamse jeugd beschikbaar gemaakt. Leerlingen van de participerende scholen krijgen flyers met informatie over de beschikbare boeken en kunnen rechtstreeks via hun school de boeken bestellen. Lees verder...

 

 

Schrijversgroep ’77 maandelijkse literaire avond 

Schrijversgroep ‘77 houdt elke maand een bijeenkomst voor het algemeen publiek in het bekende literaire café Tori Oso. De bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten zoals boekpresentaties, voordrachten van poëzie of proza, toneel, dans, zang, etc, rondom een bepaald thema. Uiteraard is het hoogtepunt gerelateerd aan een literair onderwerp. Daaruit kunnen diverse discussies of spin offs komen. Verder is er ook altijd een boekenstand met een uitgebreide collectie aan Surinaamse literatuur. Dit alles in de relaxte sfeer van Tori Oso, met bijbehorend drankje en hapje. 

Boekpresentaties 

Op verschillende momenten worden boekpresentaties gehouden. Schrijvers/uitgevers die een nieuw boek uitbrengen of uitgevers die hun boek willen promoten zullen dit vaak via zo een presentatie doen. Voor het publiek is het handig om direct inzage in het betreffende boek te krijgen, vaak met inzichten van de auteur zelf. Uniek moment dus, voor zowel lezer als auteur. 

 

Boekenverkoop activiteiten 

Natuurlijk worden er ook specifieke boekenverkoop activiteiten gehouden. Via de activiteiten kalender is het makkelijk om zulke verkoopactiviteiten te volgen. Een geschikte gelegenheid om nieuwe titels te ontdekken. De echte aanraders vind je meestal op onverwachte momenten. 

 

Beurzen 

Uiteraard zijn beurzen geschikte momenten om literatuur te promoten. Wij houden de meest relevante beurzen in het oog en vermelden die op onze activiteitenkalender.

Activiteitenkalender

kinderen-luisteren-naar.jpg
bottom of page